Frank Zappa…

Publicat in Muzica de Mihai la February 1st, 2010.
Etichete: ,
 

…pentru Frank Zappa… merci de vizite, te mai astept si trebuie sa recunosti ca te primesc cu ceva de calitate… muffin man… e super piesa… iar domnul cu al carui nume te-ai poreclit… stie ceva muzica… ascultare placuta!

6 comentarii pentru “Frank Zappa…”

 1. Frank Zapa[king] says:

  Mihai-si eu iti multumesc pt amabilitatea de a-mi oferi o dedicatie,de mult nu am ascultat muzica ,celui caruia i-am confiscat numele,cu un mic amendament-cu un singur p,spre disperarea multora care se grabeau sa ma traga de observatie si sa-mi mai si traga cite o castana,fara a sti ca de fapt era dorinta mea de a scrie cu un singur p.[asa sunt eu mai rebel]
  dar sa lasam deoparte acest nesemnificativ amanunt si sa-ti spun unde m-a trimis textul pe care l-am citit si pt care ti-am scris,la PROUST.
  si poate,zic poate la inceputurile lui cioran,cind inca era un pesimist notoriu.
  trebuie sa recunosc ca nu ti-am citit articolele scrise la cotidianu,odata cu preluarea cotidianului de cerebereul NISTORESCU-n-am mai pus mina pe acest ziar.
  pe vremuri,prin 2007 scriam frecvent pe forumul ziarului,dar odata introduse restrictionarilor si pretentia de a-ti da prea multe date personale ,lucru pe care eu l-am considerat mult prea securistic,am renuntat a mai scrie.
  promit ca sa mai revin ori de cite ori textele tale imi vor trezi interesul si evident daca si eu voi avea ceva de spus.
  asa ca te invit sa scrii,mai mult,scrisul pina la urma e un fel de treapie-pshianaliza cu pixul.
  mai scade presiunea in CAZAN,si defularea este benefica,astept viitoarele tale provocari.

 2. Dragutz comentariu FRANK ma bucur ca apreciezi acesta dedicatie facuta de MIHAI.

 3. ₤utic says:

  Frumos! Foarte frumos!

 4. diaconu Eusebiu says:

  Moaaaaaaaaaaamă câte amabilităţi!
  😯 😯 😯

 5. diaconu Eusebiu says:
  February 4, 2010 at 13:35
  Ei si tu EUSEBIU doar stii cum sunt eu si FRANK si vorbind sincer eu apreciez gestul facut de MIHAI ptr prietenul nostru FRANK.

 6. miley_ice says:

  0 zi frumoasa sa aveti!

Comentariul tau?