un prost…

Publicat in politica de Mihai la August 17th, 2010.
Etichete: , , ,
 

… ministrul muncii;  Mihai Şeitan, a susţinut că nu este îngrijorat de plecarea medicilor şi a altor profesionişti în străinătate… deoarece aceştia se întorc în ţară cu bani  şi cu expertiză acumulată în sisteme mai dezvoltate din alte state.

Ia auzi un cantec, domn’ ministru…. “da-te-n gatu’ ma-tii”!!!!…tra-lala-talala…

declaratia asta m-a amuzat… nu m-am putut abtine! cu certitudine omul e prost, nu-l pot banui de atata inteligenta incat sa cred ca a vrut sa ne abureasca

Într-o dezbatere organizata de românii din diaspora, asta susţine:

„Oricine poate să plece în exterior. Circulaţia forţei de muncă este asigurată. E cerinţă de medici, dar nu pleacă toţi, nu pleacă decât o mică proporţie deocamdată”. HAAAAAAAAA!!!!!

“E nevoie de asistente, mai pleacă şi asistente. Toţi cei care pleacă într-un sistem mai bun au două avantaje mari: fac rost de nişte bani mai mulţi şi sunt mai mulţumiţi decât cu ce câştigau aici şi toţi sau marea majoritate se întorc acasă şi cu know-how-ul îmbunătăţit şi cu nişte bani, iar lucrul acesta este bun şi pentru ţară”.

CEEEEEEEEEEEEEE??????… dar cine se mai intoarce

El a susţinut că şi înainte de 1989 a existat o cerere de personal înalt calificat din România pentru exterior, fără consecinţe negative faţă de ţara noastră. „Au fost perioade când a fost nevoie de profesori în zona Africii de Nord, înainte de 1989, şi au plecat profesori în Africa”- exemplu idiot, ca si cel care l-a produs… ba nu! Ministrul e cu mult mai idiot.

pacat ca nu a fost nevoie si de el ca poate se intalnea cu…dizenteria sau cu ebola si nu mai aveam parte de el… sau poate de acolo a venit cu “ know-how-ul” asta logic, de exceptie. RETA!!!!!Comentariul tau?