D’aia…

Blog… alt blog… al meu…

Ale lor, altceva… unele mai bune… Laturi care te fac sa plangi de mila bitilor, multe, prea multe… Unele frumoase, imi plac, ele sau oamenii din spatele lor. Prieteni, mai putin prietenii, neprieteni, inamici… betivi, curve, obsedati, facatori de haz… de nimic… Politicieni, analisti, intelectuali, jurnalisti, colegi… Toti au blog…

Am si eu, blogul meu. Blog de oaie ignoranta; ei si printre toti maimutoii, gusatii, plimbatorii de idei goale, inchipuitii, cultii, inspiratii, printre toate luminile si scursorile netului… n-am si eu loc? Am! Mi-l fac! E al meu, cu ce imi place, nu-mi place, halucinatii, vise, trairi, simtiri, nesimtiri, bune, rele, fapte, viata, povesti, imagini, stiri, informatii… Tot ce pot din tot ce trece pe langa si prin mine…

Publicat pe January 27th, 2010.

8 comentarii pentru “D’aia…”

 1. Speram ca pe acest blog sa gasim lucruri noi,lucruri pe care altii nu au avut curajul sa le scrie pana acum….fiecare blogar are ceva unic prin felul lui de a fi si fiecae are locul lui aici pe net si te rog sa scrii tot ce trece prin pe langa tine si prin tine…asa ca mult succes ptr initiativa acestui blog si astept postari cat mai interesante.

 2. diaconu Eusebiu says:

  Hai letargicule, SCRIE!

 3. LiaLia says:

  Bine ți-ai găsit locul 🙂

 4. Felicitari ptr acest blog sincer am vazut multe site-uri si bloguri pe net extrem de reusite dar simt ca al tau va fi cel mai bun…am sa-ti urmaresc blogul asa ca… sa te pui pe scris.

 5. Frank Zapa[king] says:

  Propietarule de blogg,sa nu ma intrebi cum am ajus aici,poate am fost parasutat,dar nici nu cred ca are mare importanta,ce ar putea fi interesant de constat este drumul pe care in acest moment il parcurgi,drum care mie mi se pare ca seamna cu drumul golgotei.
  sper din tot sufletul sa gasesti resurse si taria de caracter sa-ti duci crucea si sa gaseti intrarea pe AUTOSTRADA-cu toti in viata trecem prin momente grele si viata ne pare imposibila.
  nu te cunosc,dar m-a impresionat felul in care te exprimi in scris.
  fii tare,viata merge inainte,pina la urma traim doar o data.

 6. Prea multa liniste azi aici…nimeni nu scrie nimic?

 7. miley_ice says:

  Va fi un blog de succes si sper sa-mi fac priteni noi aici.

 8. theamelie says:

  Nu crezi ca scrii prea (= extrem) de rar?!!!…

Comentariul tau?